Termékeink

 • Oftex/Gyoftex
 • Reny
 • Adata
 • Netvizsga
 • Webshop
 • Ügyvitel

Oftex / Gyoftex

Az OFTEX és a GYOFTEX két, technikailag megegyező portál, egyikük az orvosok folyamatos továbbképzési indexe, a másik pedig a gyógyszerészek részére nyújt azonos szolgáltatást. Az OFTEX ezenkívül nemcsak az orvosok és fogorvosok, hanem a klinikai szakpszichológusok, -sugárfizikusok, -mikrobiológusok, valamint -biokémikusok folyamatos továbbképzéseit is nyilvántartja.

A továbbképzések akkreditálására a regisztrált tanfolyamszervezők, a képzésekre való jelentkezésre pedig az orvosok, gyógyszerészek és az említett további szakterületek képviselői vehetik igénybe. A továbbképzendők teljesítéseinek nyilvántartása is ezen a felületen történik az egyetemek által, a felhasználó tehát belépés után áttekintheti a továbbképzési ciklusában elszámolt teljesítéseit.
A folyamatos továbbképzést felügyelő orvosegyetemek e portál segítségével tartják nyilván a továbbképzendők megszerzett továbbképzési pontjait, majd állítják ki az eredményes továbbképzési ciklusról a Teljesítési Igazolást.

A portál feladata

A portál a továbbképzési ciklus során a továbbképzendők által

 • elő-akkreditált tanfolyamokon
 • munkahelyi képzéseken
 • akkreditált szakmai kongresszuson
 • különféle egyéni továbbképzéseken
 • és gyakorlati tevékenység közben
megszerzett pontszámokat összesíti.

A portál ezenkívül elősegíti az elő-akkreditált tanfolyamok, az utó-akkreditált képzések és a szakmai kongresszusok akkreditációját is.

További információ és segítségnyújtás kérhető az OFTEX és GYOFTEX közös technikai ügyfélszolgálati számán hétköznap 9-15 óra között: 06 21 2525-461.

Link: oftex.hu és gyoftex.hu

RENY

Rezidens akkreditált képzőhely nyilvántartás

 • A portál elősegíti a szakképző helyek akkreditálásának folyamatát, valamint a már akkreditált szakképző helyek adatainak folyamatos karbantartását.
 • Az egyetemek által akkreditált képzőhelyek a portálon megjelennek, a felület lehetővé teszi a köztük való keresést.
 • A szakképzésbe lépő orvosok a portálon közzétett akkreditált képzőhelyek közül választhatják ki a nekik legmegfelelőbbet.
 • A portálra az orvosok az OFTEX-en regisztrált belépési nevükkel és jelszavukkal léphetnek be.

Link: reny.hu

Az ADATA szolgáltatás

Az ADATA portál a 2019. évi CXXI tv. 7.§. és az 1997. XLVII. tv. 35/B. § (4) és (8) bekezdésének értelmében 24 év után, 2021. május 31-én befejezte működését.

Netvizsga

„NetVizsga.hu, PARTNER A SIKERES VIZSGÁHOZ”

Ki használhatja a NetVizsga.hu-t?

Bárki használhatja a NetVizsga.hu szolgáltatásait!

A vizsga szervezőjének előzetesen regisztrálnia kell a NetVizsga.hu portálon, hogy rögzíthesse a vizsgakérdéseket és lefolytathassa a vizsgát. A regisztráció teljesen ingyenes!
A NetVizsga.hu portálon futó vizsgákat csak a vizsgakóddal rendelkező hallgatók láthatják, kizárólag a vizsgázás idején. A vizsgák nem publikusak, zárt rendszerben folynak.

A vizsgázónak nem kell regisztrálnia a NetVizsga.hu portálon!

Hogyan használható a NetVizsga.hu portál?

A NetVizsga.hu használata rendkívül egyszerű, csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép szükséges hozzá. A vizsga szervezője a sikeres regisztráció után már fel is töltheti a vizsgakérdéseket és feladatokat. A feltöltött kérdésekből a NetVizsga.hu egyedi vizsgalapot készít minden egyes vizsgázónak*.

A vizsgázók email-ben vizsgakódot kapnak, és ennek segítségével belépve a www.netvizsga.hu portálra meg tudják nyitni a saját vizsga-feladatlapjukat. A NetVizsga.hu portálra bármikor beléphetnek a kapott vizsgakóddal, de a vizsgalapjuk csak a vizsgára kijelölt napokon jelenik meg számukra. A vizsga napjáig aktívan használhatják a zárt rendszerbe történő vizsgakódos belépést a hallgatók, mert fiókjukban hasznos segédanyagokat találnak, valamint átnézhetik a vizsgáztató által ide feltöltött dokumentumokat is.
A vizsgalap kitöltése után, mind a vizsgázó, mind az oktató azonnal tájékozódhat a vizsga eredményéről.

Milyen vizsga esetén használható a NetVizsga.hu?

Bármilyen vizsgánál használhatja a NetVizsga.hu-t!

A vizsgakérdések összeállítása Igaz/Hamis, Feleletválasztó, Numerikus válasz, Sorbarendezés, Párosítás, Rövid (egy szavas) válasz típusú feladatokban történthet. A vizsgakérdésekhez képet és ábrát is feltölthet. A vizsga lehet magyar vagy idegen nyelvű.

* megfelelő mennyiségű feltöltött vizsgakérdés esetén

Link: netvizsga.hu

Online shop

Személyre szabott online bolt tervezése, fejlesztése - szükség esetén tárhely biztosításával.

Megrendelés: a 06-27 535-041 vagy a 06-20 346-8027 számon!

Ügyviteli rendszerek

Személyre szabott ügyviteli, vállalatirányítási rendszer fejlesztése - szükség esetén tárhely biztosításával.

Megrendelés: a 06-27 535-041 vagy a 06-20 346-8027 számon!


Forduljon hozzánk bizalommal!